Tilmelding

Vil du gerne synge i Bryggens Kor? Vi har lige nu lukket for damestemmer, men en ekstra herre eller to kan vi altid bruge! Udfyld tilmeldingen nedenfor, eller kontakt os via vores Facebook-side  – så vender vi tilbage. Hvis du er sopran eller alt, skriver vi dig gerne på vores venteliste. Udfyld tilmeldingen nedenfor – så siger vi til, næste gang vi holder audition (som hovedregel i august inden starten på efterårssæsonen).

Vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt og hyggeligt at synge, men vi er også ambitiøse, så sangerfaring er godt, og god møde- og øvedisciplin er endnu bedre. Du behøver med andre ord ikke at være rutineret korsanger – men vi regner med, at du kommer regelmæssigt til øvegangene og så vidt muligt også til koncerterne.

 

Til nye og gamle medlemmer:

Så snart du har betalt kontingent til vores bankkonto, er din tilmelding gældende. Vi har konto i Danske Bank med reg. nr. 9570 og kontonummer 11799264. Skriv meget gerne dit fulde navn i kommentarfeltet i betalingen og intet andet – det gør alting meget nemmere for kassereren. 

Dit fulde navn

Din stemmegruppe (bas, tenor, alt, sopran)

E-mail

Mobilnummer

Er du på Facebook?

Har du tidligere korerfaring?

Hvis ja, inden for hvilken genre?

Vil du skrives på venteliste?